bæring mammaliv Dec 31, 2021
Bæring, bærelykke, bæresjal, hvordan bære babyen, bæretøy

Jeg hadde planlagt å holde bæretreff og ha bæreveiledning hjemme i stua mi(på bildet!) i 2020.

Så kom korona og de drømmene falt i grus.
Samtidig kunne jeg lese at antall fødselsdepresjoner økte.

I 2014 da jeg ble mor for første gang hadde jeg det selv. Jeg gråt ikke mye, men følte lite på babylykken jeg trodde skulle komme. Jeg var "flat" i følelsene mine, babyen ville ikke sove andre steder enn på meg eller i trillende vogn.

Jeg følte meg ensom og fanget.

Bæringen fikk jeg ikke til i starten, men etterhvert.
Jeg er overbevist om at det hjelp meg og barnet mitt og tilknytningen oss i mellom.

I 2019 kom mitt andre barn. Jeg kjente at noen gamle mønstre viste seg igjen, men denne gangen var jeg forberedt. Jeg hadde noe å kjempe med. Noen redskaper for hånden, som gjorde hverdagen enklere å håndtere.

Bæretøy!
✨Søvnen ble lettere å finne for den lille urolige kroppen.
✨Nærhet og oxytocin som fremmet amming og lykkefølelse.
✨Hendene frie til å smøre mat, strikke, henge opp tøy eller holde storebror i hånden på vei hjem fra barnehagen.

Hverdagen med en baby ble ganske enkelt MYE lettere å takle.

Jeg følte meg mer fri med flere muligheter.
Jeg kan fortsatt ikke ta noen risikoer med å arrangere bæretreff her hjemme.

Derfor åpner jeg Bærelykke.no som er en medlemsportal for deg som vil bære barnet ditt.

Uansett hvem du er, forelder eller omsorgsperson. Gravid, med nyfødt baby eller toddler. Uansett hvor mye du ønsker å bære. Nybegynner, litt øvet eller nesten bæreekspert som bare vil lære ennå mer om ulike bæretøy.

Der kan jeg lære deg, vise deg, veilede deg.
Ikke bare et par timer på bæretreff, men hele bæreperioden eller så lenge du ønsker å være medlem.

Ingen bindingstid og fast pris på 199 kr måneden.

Slik at du kan oppleve bærelykke ✨

Nå kribler det helt ut til fingerspissen!
For jeg gleder meg så til å bli bedre kjent med deg og ditt lille bærebarn🥰

www.bærelykke.no

@baerelykke.no