Opplev barnets verden med babytegn

 

Bli med på Babysnakk - onlinekurs i babytegn!

Ja, jeg vil bli med

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Påmeldingen stenger snart

Kan babyer snakke?

Tenk deg at du kan stille babyen din dette spørsmålet:
Vil du ha mer melk? For så å faktisk få et svar.

Tenk deg at du kan slippe frustrasjon og gråt i hverdagen forårsaket av misforståelser.

Tenk deg at babyen din kan gjøre seg forstått og fortelle deg hva han eller hun føler, ønsker og tenker på. Hadde ikke det vært fantastisk? 


Med babytegn gir du babyen din mulighet til å dele sine tanker, følelser og behov med deg på en helt unik måte! 

 

Få kurset i en egen App

Du får tilgang til kurset i et helt år fra kursstart og mulighet for kurset i en egen App på telefonen din! Se det når du er på trilletur eller ligger å ammer.

Personlig veiledning

Du får et fellesskap med de andre Babysnakkerne og personlig veiledning av meg. Vi har månedlige live spørretimer hvor du kan stille spørsmål og jeg veileder deg. Jeg er klar for å inspirere og motivere deg!

Når og hvor du vil

Babysnakk er et nettbasert babytegnkurs, du får en personlig innlogging med tilgang på alt kursmateriell. Der kan du se alt når du vil og hvor du vil.

Over 400 tegn

Seks uker med over 400 babytegn videoer. Mange sanger og leker med babytegn. Og noen supre bonuser. 

Se de små babysnakkerne bruke tegn

 
Jeg vil bli med

Hvordan virker babytegn?

Babyer helt ned i 4 måneders alderen kan forstå og respondere på tegn! Babyer på 6-9 måneder kan kommunisere tilbake på tegn! Hvordan er dette mulig?

For å kunne uttale ord må man beherske en utrolig finmotorikk og kontroll av stemmebånd, tunge og munn. Dette er sjelden på plass før barnet er rundt 2 årsalderen.

Når vi bruker babytegn bruker vi større muskelgrupper. Hender, ansikt og kropp. Det er enklere for babyer og småbarn å kommunisere med tegn.

Bli med på Babysnakk og lær hvordan du kan få toveissamtaler med barnet ditt!

 

Har vi noe til felles?


Hvis du som meg syns at barseltiden kan føles utfordrende og litt strevsom til tider? Hvis du også syns det kan være vanskelig å forstå hva babyen vil når han eller hun gråter? Hvis du ønsker å få noe mer ut av småbarnsperioden, styrke tilknyttingen og gi barnet ditt et godt språklig grunnlag. Så er vi ganske like du og jeg.  
 
Jeg heter Christina og da jeg var nybakt mamma og skulle jeg klare alt, men det gjorde jeg ikke. I det stille slet jeg med fødselsdepresjon og følte meg som en dårlig mor. En av tingene som hjalp oss i hverdagen var da vi begynte å bruke babytegn og kunne kommunisere sammen. Da skjedde den store endringen for meg. Plutselig følte jeg at jeg mestret å være mamma, plutselig kunne vi kommunisere SAMMEN!  

Jeg vil bli med
 
 

Babysnakk kurset er for deg som...

 • Vil oppleve å kommunisere med din baby på en unik måte!
 • Er positiv og liker å lære noe nytt.
 • Ønsker å redusere gråt og frustrasjon.
 • Vil slippe å gjette hva babyen prøver å fortelle deg.
 • Vil gi babyen din språklige verktøy og fordeler og mulighet til å gjøre seg forstått.
 • Syns det er spennende å lære noe nytt.
 • Vil kommunisere MED babyen din, ikke bare til.
 • Vil være en del av et positivt og motiverende felleskap. 
 • Har baby mellom 0-3 år.
 • Jobber med små barn i barnehage.
 • Ønsker å ha en morsom aktivitet for HELE familien.

Hvem er jeg?

Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe familier med å lære og å bruke babytegn, slik at de kan kommunisere sammen og redusere stress, gråt og frustrasjon i hverdagen!

Jeg mamma til Leon(2014) og Adam(2019) og gift med Eirik. Jeg er utdannet pedagog og har studert tegnspråk. Før jeg fikk min eldste sønn jobbet jeg i barnehage for døve og hørselshemmede barn. Til sammen har jeg over 8 års erfaring med bruk av tegn med barn og babyer. 

Jeg er den i Norge med lengst og bredest erfaring med bruk av babytegn både som mamma og kursholder. Velkommen på kurs!

Hva får du på onlinekurset?

Du får en personlig innlogging for deg og din partner med tilgang på en kursside. Der inne har jeg laget en verden av babytegn videoer, ressurser - alt på ett sted.

Du kan se kurset når det passer deg! Når babyen har sovnet på fanget i melkekoma eller i "frimerke" perioder. Eller når babyen er våken så kan dere synge og leke sammen på tegn med meg. Du trenger ikke å måtte styre for å time soving, bæsjebleier og mating for å rekke å komme deg ut og være med på kurs.

Du får et støttende fellesskap med andre deltagere på kurset gjennom vår lukkede Facebook gruppe. Der motiverer vi hverandre, deler utfordringer og seiere!

Du får personlig veiledning fra meg. Jeg er live i gruppa en gang i måneden(- juli) og svarer på spørsmål og veileder deg ut ifra deres situasjon.

Dette blir ikke avlyst! Vi har alle erfart nå at verden er uforutsigbar. Vi har levd i usikkerhet og mange aktiviteter for foreldre og barn har blitt avlyst. Dette er den baby/barn aktiviteten som ikke blir avlyst.

Jeg blir med

Garanti!

Jeg vet at du vil få super utbytte og lære masse av kurset og jeg er så sikker på dette at du får 14 dagers fornøydgaranti! Er du ikke fornøyd med kurset får du pengene tilbake! Se våre kjøpsvilkår for mer info.

Beste tilbud!

4.997 x 1

Beste pris på hele kurset. Du får ettårs tilgang og veiledning en gang i måneden.

KJØP NÅ

Delbetaling

1.500 x 4

Betal over fire måneder. Du får ett års tilgang og veiledning en gang i måneden.

KJØP NÅ

#denfølelsen

Her er Adam 5 måneder og tydelig misfornøyd, «klager» og kaver med armer og ben. Jeg spør om han vil ha melk, med stemme og babytegn. Han oppfatter hva jeg sier og søker mot brystet. Jeg gjentar tegnet og gir han brystet, kavingen gir seg og han roer seg.

#denfølelsen når barnet oppfatter babytegn og begynner å gjøre det selv! Den kan bare ikke beskrives, den må oppleves.

Hvordan du skal legge merke til om babyen din responderer på ulike tegn og hvordan oppfatte babyens første tegn?

Det lærer du på Babysnakk kurset.

Jeg vil bli med
 

Les andres erfaringer med babytegn...

"Jeg er en mer observant mamma med babytegn."

Cecilia er en Babysnakker med en baby på 6 måneder. Hun sier hun oppfører seg annerledes med babytegn enn uten!

 

Tora

Det mest positive med kurset var å få veiledning. Jeg har prøvd å lære meg babytegn på egenhånd tidligere, men det blir som med mye annet: man glemmer det litt i hverdagen. Det å få gode videoer, ha en gruppe å dele erfaringer med og at du, Christina, er så flink og tilstede med livesendinger har gitt oss veldig mye motivasjon og læring. 

Ida

Vi var på kurs med Christina da vår eldste datter var ca 6 mnd. Vi hadde veldig god erfaring med babytegn med henne og startet med en gang med vår andre datter. Min andre datter er nå 1 år neste uke og bruker flere tegn daglig. Ferdig, melk, katt, hund, sove, spise, drikke, er bare de jeg kommer på i farten som hun bruker veldig mye. Jeg er superfornøyd med kurset vi var på! Takk for engasjementet ditt!

Kristin

Jeg synes hele kurset har vært positivt :) Det er flott med videoer, og hvordan du deler opp temaene. Livesendinger på Facebooksiden synes jeg også er veldig fint. Det mest positive må kanskje være det å lære tegn vi kan bruke for å kunne kommunisere tidligere med babyen.