Babypotting og bleieslutt med Christina Eng Hauge

Lyst til å skifte færre bæsjebleier og enklere slutte tidligere med bleier? Les videre.

 

Minikurs kun:

249 kr

  • Lettfattelig minikurs
  • Konkrete tips og råd
  • Færre bæsjebleier
  • Tidligere bleieslutt
KJØP NÅ

Færre bæsjebleier

Med å babypotting slipper du å skifte så mange bæsjebleier, det betyr at du kan slippe: dårlig lukt på badet, såre rumper og forstoppa baby.

Tidligere bleieslutt

Når vi babypotter blir barna tidligere bevisst på hva som skjer med bæsj og tiss og hvor det egentlig skal - i do. Som gjør overgangen til en bleiefri hverdag enklere.

Spar tid, penger og miljø

Det sier seg kanskje selv men færre bæsjebleier og tidligere bleieslutt betyr mindre penger brukt på bleier og mindre søppel på dynga. Men du vil faktisk spare tid også fordi det tar faktisk ikke særlig lengre tid å babypotte enn å skifte bleie på en sprellete baby. I know jeg har tre barn 😅

Vi er ikke laget for å bæsje på oss!

Det høres kanskje rart ut først, men dette er fakta. Engangsbleier er en moderne oppfinnelse som ja, er innmari praktisk i vår hektiske hverdag. Men på bekostning av hva? At babyene våre lærer seg å tisse og bæsje i bleia for så må vi vende dem av med det senere.

På 50-taller var nær sagt alle toåringer pottetrent fordi tilgangen på engangsbleier ikke var lik som i dag. Jeg har selv observert to av mine nyfødte babyer sove urolig og ikke roe seg ved brystet. Og med kunnskap om babypotting og normal nyfødt oppførsel tilbydde jeg mine nyfødte babyer å få tisse på potte for så å kunne legge de ned til å sove videre når de hadde fått tisset.

Jeg har også erfart at å tilby babyen å få gjøre fra seg på potte fører til at de enklere kan tømme seg helt og dermed slipper du mange bæsje bleier. Barna blir også mindre til ingenting forstoppet.

Dessverre er dette kunnskap som nesten går i glemmeboken og vi lærer alt for lite om dette på helsestasjonen. Nå har jeg lært og erfart mye rundt babypotting og bleieslutt med mine tre barn og vil lære deg også dette. Fordi jeg vet at det kan gjøre hverdagen deres enklere og en baby som slipper å bæsje på seg er en mer fornøyd baby.

Bli med på minikurs å lær mer! 😄

Lær en stressfri babypottemetode

Allerede fra fødsel gir babyene signaler til at de må på do, mange nyfødte er faktisk urolige og klarer ikke sovne rolig fordi de faktisk må tisse eller bæsje. Vi mennesker er renslige dyr og vi er ikke skapt til å tisse og bæsje der vi sover. Slik mange andre dyr også er. Derfor har den nyfødte innebygde naturlige instinkter som gjør at hen prøver å signalisere til oss foreldre at de må på do. 

I dette minikurset lærer jeg(Christina) deg hvordan du enkelt og stressfritt kan hjelpe babyen din å gå på do eller potte helt fra fødselen og hvordan dere enklere kan bli bleiefrie. 

Kjøp nå

Les om teknikken i media

Christina kan sjå når babyen må på do – slepp bæsjebleier

På tre månadar har Christina Eng Hauge berre skifta tre bæsjebleier på sin sju månadar gamle son. Det er grunna ein spesiell teknikk.

Les mer på NRK.no

Ved hjelp av en spesiell teknikk, slipper Christina nesten helt unna bæsjebleier

På tre måneder skiftet Christina Eng Hauge(34) bare tre bæsjebleier på den åtte måneder gamle sønnen sin

Les mer på romerikesblad