Vil du lære å bære?

Kjøp tilgang til hele Bærelykkes videobibliotek og lær det du trenger for å oppleve ekte bærelykke med ditt barn 🥰

Kjøp kurset nå for 499,-

Drømmer du om...


Å bære ditt nyfødte baby eller toddler? 

Enklere få barnet til å sove? 

Finne den perfekte bæreselen til deg?

Få mer frihet som forelder?

Bli trygg på bæresjalet?

Ha hendene fri til å leke med og hjelpe storesøsken?

Bære barnet ditt på ryggen i bæreselen og endelig drikke varm kaffe igjen?

Kunne enklere få litt avlastning av partner med babyen?

Amme eller gi flaske i bæretøy?

 Bli trygg på at du bærer barnet ditt ergonomisk og sikkert i bæretøy?

Velkommen til Bærelykke!


Kurset for deg som vil bære barnet ditt trygt og ergonomisk.


I Bærelykke kurset får du:

- Tydelige instruksjonsvideoer slik at du skal få til bæringen av ditt barn på best mulig måte.

- Oppleve mestring når du bærer barnet ditt.

- Få en enklere hverdag når du er trygg på å bære og barnet ditt og du koser dere med bæringen uten ubehag.

 

Se for deg at:

- Du sparer tid fordi du slipper å gå deg vill i bærejungelen. I Bærelykke får du all informasjonen du trenger på et sted.

- Du sparer penger fordi du slipper å gjøre bomkjøp av bæretøy som ikke er ergonomisk eller som ikke funker for deg og ditt barn.

Jeg vil ha kurset

 

Dette får du i Bærelykke: 

 

Videobibliotek

Du får tilgang til instruksjonsvideoer om ulike bæretøy og hvordan bruke dem. Her kan du lære alt fra å knyte elastisk sjal, ringlsynge, vevdsjal og bæresele.

Temasamlinger

Få tilgang på mange temasamlinger med temaer som: Nyfødtbæring, ulike bæreseler, bæring i varmen og ryggbæring.

Bærelykke kurs

499 kr

pr år

  • Få tilgang i ett år
  • Instruksjonsvideoer
  • Opptak av temasamlinger
  • Nettbasert i nettleser og app

Jeg vil lære å bære!

Siljes historie:

"Eg bestemte meg for å prøve å bære i sjal alt under svangerskapet då eg ønska meg nærheiten og tilknytninga det medfører. Litt praktiske årsaker var det også, då eg elskar å gå på tur, men vogna kan ikkje brukast i litt bratte bakkar.

Sjal ville eg prøvde fordi eg likar å kunne bruke utstyr lenge og til mykje forskjellig. Bærereisa mi starta med absolutt null i erfaring, og eg tenkte at dette kan da ikkje vere så vanskeleg.

Sjokket var stort når det opna seg ein Pandoras eske med både sjal, ringslynger, bæresælar, halv- sælar, blanding og ein heil masser av begrep eg aldri hadde høyrd om før. I tillegg kom alle dei mange, mange måtane ein kan bære på.

Det var til å bli andpusten av!

Eg fann heldigvis vegen til Bærelykke via eit babyforum, der ein hyggeleg mamma kunne anbefale dette. For å sei det slik, det blei litt lettare å navigere i bære-jungelen etter å ha sett nokon filmar frå Bærelykke.

No øver me på bæring i sjal, har akkurat gått over til vevd sjal etter veiledning frå Christine, og bærereisa vår held fram.

Håpar å kunne bære han lenge."

Ett innblikk i kurset

Her får du et lite innblikk i kurset. Du har tilgang på den både i nettleder og gjennom app.

Disclamer: Dette kurset inkluderer ikke personligveiledning fra bæreveileder Christina. Ønsker du 1-1 veiledning kan dette kjøpes i tillegg til kurset. Dette kan bestilles her: https://www.christinaenghauge.no/offers/jkmordUe/checkout 

Alle foreldre bærer barna sine

Enten i større eller mindre grad. Vi er en bærende art. Hvis det ikke var meningen at vi skulle bære barna våre ville de kunne gått kun få timer etter fødselen.

Barnet gråter for at vi skal løfte dem opp, holde dem inntil oss, trøste dem, mate dem og passe på dem.

En nyfødt kan trenge og "kreve" mye bæring. Å bære barnet i armene er like nyttig som å bære i bæretøy som bæresele eller bæresjal. Men med et godt bæretøy som passer dere og babyen gjør foreldrelivet veldig mye lettere.

De første tre måneden i barnetsliv kalles av mange fjerde trimester. Den lille er ikke egentlig klar for verden utenfor magen og har gjerne stort behov for nærhet. 

Overgangen fra å bo inne i mors varme, mørke magerom. Hvor det er jevn tilgang på mat, aldri for kaldt eller for varmt og kjenne mors bevegelser og høre hennes beroligende lyder konstant. Til å komme ut i en kald, lys og hard verden er mildt sagt brutalt for den lille kroppen.

Ved å få være nær og bli båret kan vi etterligne mageboerlivet som er kjent og trygt for babyen.

Opplev ekte bærelykke her

"Jeg brenner for å hjelpe andre foreldre med å få til bæringen og oppleve mestring i foreldrerollen."

Christina Eng Hauge 
- grunnlegger av Bærelykke

Jeg vil kjøpe kurset

Line

Jeg har vært veldig fornøyd med Bærelykke, spesielt har det hjulpet meg å komme i gang med bæringen av nyfødt som jeg synes var utfordrende «alene» da jeg fikk forrige baby. Det var nyttig med filmen om hvordan type bæretøy man burde velge og alle instruksjonsvideoene med forskjellige knuter er gull! Disse har jeg sett flere ganger! Det er nok dette som har gitt meg mest utbytte. Også veldig fint at de fleste videoene kommer i en grundig og en kortversjon. Bonusene og temasamlinger har også vært fine synes jeg.

Hanne

Må skryte av Bærelykke! Fikk til vevd sjal på første forsøk pga videoen din. Det gir veldig mestringsfølelse når det funker så bra på første forsøk!

Anna

Når jeg var gravid med nr 2 var jeg fast bestemt på å få til bæring fra nyfødt (dette fikk jeg ikke til med nr 1). Jeg visste litt om hva som fantes av bæretøy, men ikke hvordan jeg skulle bruke det. Så fant jeg bærelykke å tenkte å prøve det ut. Allerede dagen etter fødsel bar jeg baby, og for en mestring å få det til. 

Som nybakt 2 barns mor og minste var en «klistremerke baby» og en storesøster som fremdeles ville ha mor sin oppmerksomhet, ble bæring noe av det viktigste vi gjorde i starten.

Med gode veilednings filmer om hvordan man skal sjale opp, som jeg kunne se når som helst og hvor som helst. Dette har blitt brukt mye for min del. Tips og triks om hvordan bære nyfødt til større barn, i sjal, sele eller ringslynge (sistnevte har blitt en stor favoritt her).

Det er det bare positivitet å finne😊

Ada

Vi har lært så mye! Jeg har fått en trygghet på bæring i sele, både på mage og rygg. Jeg har fått gode videoer og hjelp til å bli tryggere på sjal. Senest i går tok jeg frøkna på rygg i sjalet for å få ferdig middagen og det gikk så fort og greit og hun ble kjempefornøyd.

 

Jeg er Christina

og jeg brenner for å hjelpe deg med å finne det bæretøyet som passer deg best, lære deg hvordan du bruker det og veilede deg til du mestrer det! 

Da jeg gikk gravid i 2014, drømte jeg om å bære barnet mitt i bæretøy. Men i babybutikken fikk jeg ikke den hjelpen jeg trengte. Jeg kjøpte ett elastisk sjal, men når babyen min kom, fikk jeg ikke til å bruke det.

Jeg hadde hatt ett tøft svangerskap og barseltiden ble også strevsom, med en baby som enten sov på meg uten bæretøy, eller i vogn med bevegelse. Så jeg fikk lite rom og tid til å ta vare på meg selv.

Bare det å gå på do eller komme seg ut av leiligheten ble ett ork. Jeg følte meg mye ensom og det ble en tung tid.

Så etter mange timer med research, googling, youtubing følte jeg at jeg fikk til bæringen mer og mer. Jeg falt pladask for sjal og ulike bæretøy. Etterhvert tok jeg bæreveilederkurs for å kunne hjelpe andre mødre med å bære babyene og barna sine.

Nå jobber jeg for at din vei til bærelykke kan bli enklere enn min. 💛

Jeg vil være med

FAQ 

 Gravid?

Er du gravid og ønsker å bære barnet som kommer? Å finne riktig bæretøy kan være lettere sagt enn gjort. Å lære seg å bruke det kan også være utfordrende.

Det er lurt å øve seg på bæring eller knyting av sjal allerede i svangerskapet. Jeg hjelper deg og veileder deg både til nyfødtbæring og bæring av større barn.  

Jeg anbefaler også at du blir med FØR du kjøper bæretøy til den lille, slik at du sparer penger og unngår bomkjøp. 

Bæring av barn gir mange fordeler


Du kan faktisk ikke bære barnet ditt for mye. Visste du det? 🥰

En baby blir aldri bortskjemt eller mer avhengig av deg om du bærer hen mye.

Det å bære babyer gir mange fordeler både for barnet og foreldrene.

Bæring fremmer nærhet, tilknytning, amming, oxytocin til både bærer og barn.

Det gjør det lettere for deg som forelder å lese barnets signaler på sult eller raskere roe ned og hjelpe barnet i søvn.

Barnet kan raskere hjelpes til å koble sammen søvnsykluser som igjen kan gi lengre dupper i bæretøyet.

Bæring gir deg mestringsfølelse i alt det nye og utfordrende i foreldrelivet.

Bæring gir deg hendene frie til å dyrke hobbyer, lage mat, leke med storesøsken, lese en bok eller bare slappe av på sofaen med mulighet til å spise eller bevege deg fritt rundt. 

Du får mer frihet til å gå der du ønsker, uavhengig om det er trapper eller skogsstier. Eller om du må haste etter en toddler på sparkesykkel.

Bæring fra baby til småbarn

Bæring er ikke kun for de minste babyene, men også småbarn til tre - fire år eller lenger har også glede og behov for å bli båret av og til. Utrolig praktisk er det også! 

Det var overveldende...

...å bli mamma for første gang. Det var plutselig så mye nytt å lære på kort tid og et helt ferskt menneske som var avhengig av meg. Jeg ville så gjerne bære, men fant ikke frem i jungelen, jeg ble forvirret og overveldet. Jeg følte at jeg ikke fikk det til og gav nesten opp bæringen. Det vil jeg at du skal slippe. Derfor får du både tydelige instruksjonsvideoer og veiledning her hos meg i  Bærelykke. Bli gjerne med om du er gravid så du kan forberede deg så godt som mulig.

"Jeg brenner for at foreldre og babyer skal få en god start på det nye livet sammen."

Christina Eng Hauge
- grunnlegger av Bærelykke 

Ja, jeg vil bli medlem