Bærelykke,  Graviditet,  Mammaliv,  Psykisk helse

Skal jeg hoppe i det?

For dere som har fulgt meg en stund så kjenner dere denne siden som Bærelykke 💛 Bærelykke ble litt sånn ufrivillig, men som ett bevist valg lagt på hylla ett eller annet sted mellom sekundær barnløshet, infertilitet og habituell abort. Det ble liksom for mye å skulle holde på med bæring, babyer, bæreveiledning og dette oppi all trøbbel vi opplevde selv.

Jeg måtte bare få litt avstand til det, og bare være meg her på bloggen. Slik at det også kunne være rom for babytegn og annet jeg hadde på hjertet.

Men nå, som livet begynner å vise seg fra sin bedre side igjen for oss, så kjenner jeg at jeg gjerne skulle tatt opp tråden.

Bæretråden.

Jeg har allerede gledet meg i 4 år til å bære det lille knøttet i magen. Og stadig får jeg meldinger med spørsmål fra kjente og ukjente om jeg kan komme med bæretips og veiledning. Så kanskje jeg skal begynne å gjøre nettopp det?!

Våren 2017 ble jeg endelig gravid igjen etter Leon i 2014, og meldte meg på Slingababy sitt bæreveilederkurs i Oslo, som skulle holdes samme høst. Men så gikk et jo som det gjorde den sommeren. Så galt det kunne gå. Allikevel deltok jeg på kurset. Enn så utfordrende det var, var det også utrolig spennende, lærerikt og fint.

I tiden etterpå tok jeg noen veiledninger, mest venninner og venner av dem. Men så måtte jeg gi meg selv pause. Det ble for utfordrende å hjelpe andre å bære sine kjære små når lengselen etter en egen var så sterk og sår.

Men nå kjenner jeg at styrken kommer tilbake, og jeg har lyst til å hjelpe folk med dette igjen! Jeg vil fullføre bæreveilederutdannelsen og begynne å gi veiledning igjen. Jeg tror det vil være fint å få lov å hjelpe andre med noe jeg selv er så lidenskapelig opptatt av og elsker! Og jeg håper det kan bety noe for andre 💛

For å fullføre utdannelsen må jeg gjøre et prosjekt og ha et vist antall veiledninger med tilbakemeldinger. Vil du være med å hjelpe meg å fullføre og få veiledning til veldig redusert pris? Så ta gjerne kontakt med meg: Christina@btegn.com

Eller kontakt meg på sosiale medier 💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *