Bærelykke,  Våre produkter

Si hei til Sovestøv!

Dette har jeg grugledet meg til lenge! Men nå er det klart for å kunngjøre at jeg har designet et håndvevd bæresjal som nå kommer for salg! Det er Therese bak enkeltmannsforetaket Innslag som har tatt på seg vevoppdraget. Og for er nydelig arbeid!!! Etterarbeidet har jeg gjort selv. Med stor ærefrykt 🙂

 

 

Mer info om sjalet:

100% bomull

Pebble weft

Gsm: 380

Bredde: 0,67 m

Lengde: 3,3 m

 

Nasjonalt bæretreff

I første omgang er det to sjal tilgjengelig for salg, men det blir trekning om invoice på 2-3 sjal til avhengig av størrelse. De to første sjalene måler begge 3,3 m som tilsvarer to lange 3ere. Begge sjalene blir med på Nasjonalt bæretreff i helgen. Og der vil det være første mann til mølla for å kjøpe de. Om de ikke blir solgt der blir det draw om å få invoice på det ene, mens det andre først vil reise på en liten ferie før det blir solgt.

 

Min prøvetur

Jeg er ikke ekspert på å skrive reviews og håper noen flere har lyst til å prøve og skrive senere. Men her er noen av tankene jeg har om sjalet etter å jobbet med det, vasket og strøket og tatt en kort prøvetur.

Jeg rakk altså en liten prøvetur med treåringen på 17 kg! Og det virker utrolig godt å bære i! Jeg har kresne skuldre og måtte knyte opp kjapt før han rakk å ombestemme seg, men følte det var veldig tilgivende for knytingen min! Sjalet har god stretch og er føyelig og godt å sjale med. Jeg syns det kjennes tynt ut i hånden til tross for høy gsm. Det er forholdsvis mykt allerede, men blir nok ennå mykere når det er innbrutt.

 

Sovestøv

Navnet sjalet har fått er “Sovestøv” inspirert av Tone. ❤️ Da jeg så sjalet syns at det passet veldig bra. Sjalet er vevet i hvite, gule og grå nyanser i renningen og hvitt innslag noe som gir et lyst og delikat sjal, men allikevel ikke helt natty. Med 100% bomull er det også et easycare sjal. Som midtmerke har jeg brodert inn tynn gull tråd som symbol på sovestøv, midtmerke er da ganske diskrè noe som funker godt på kortere sjal.

Håper dere liker det dere ser! Jeg og Therese er iallfall utrolig stolte av dette produktet og håper at dette bare er starten på håndvevde Norske(kortreiste;) sjal fra Bærelykke og Innslag!

Kanskje du allerede har fått tafset litt på Sovestøv på Nasjonalt bæretreff?

Hva syns du? 🙂

6 Comments

 • Trine S. Strømdahl

  Det ser så digg ut! Og jeg elskerl utseende faktisk, selv om jeg et team mono! 🙂 håper jegbfpr prøvd en gang!

 • Ingelill

  Så utrolig staselig med norsk handvevd. Kult at fu løfter det frem, og nydelig er det ❤️ Ps: kjekt å småprate litt med deg på treffet, du har utrolig mye fint!

  • Christina Eng Hauge

   Hei igjen! Tusen takk, var så hyggelig å treffe alle dere også! Ja! Håper fler og fler får øynene opp for håndvevd og ikke minst norskt og kortreist! ?

 • Tone Tappel

  Fantastisk vakkert sjal, og flott håndtverk! Jeg er imponert, og håper jeg får sjansen til å se det en gang i vinter 🙂

  • Christina Eng Hauge

   Takk Tone! Ja, det er veldig flott håndverk! Veldig gøy å designe ? Håper også du får sett det. Det skal på en liten testrunde så du får nok sett mer til det ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *