Bærelykke,  Tips og triks

Påskegiveaway!

Jeg drar i gang en liten påskegiveaway!

Når man lager håndlagde produkter er det ikke alltid alt går etter planen! Og det gjorde det ikke da jeg laget denne bærevesken. Den fikk to dråper med tekstilmaling der det ikke skulle vært. Noe som gjør at jeg ikke kan selge den, men å kaste den syns jeg heler ikke er noe alternativ. Den er jo fullt brukbar!!! Så sammen med et par unike suckpads som var av de første jeg lagde blir det påskegiveaway!

For å være med i trekningen må du ganske enkelt dele et påskebærebilde av deg og mini(evt mage om mini fortsatt er mageboer). Det må helst være tatt i løpet av påska eller fjor påske. Du kan delta så mange ganger du vil ved å dele så mange bilder du vil, men en ny kommentar pr bilde. Om du ikke ønsker å vise ansikter så er det lov å dekke til med passende smiley 😉 Konkurransen foregår på Facebook! Her finner du bærelykke på facebook. Vinneren kåres på mandag 2. påskedag.

Her er altså vårt uperfekte eksempel på påskebæring! ?Klarte ikke sovne til dagduppen fordi vi skulle på kino, greit å få sitte på ryggen til t-banen på vei hjem da! ❤

Lykke til!

PS! I morgen kommer første av to veldig spennende blogginnlegg. Og ikke minst viktige! Så følg med i morgen!

Christina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *