Mammaliv

Not another mammablogger?

Hei til deg som følger med eller titter innom her av og til. ?

Nå har det vært litt mer stille enn jeg har hatt lyst til de siste månedene.

Mye har skjedd privat og det har vært vanskelig å holde blogging vedlike i tillegg.

Lenge har jeg tenkt tanken og lurt på om det er rom for og kanskje til og med behov for en mammablogger med bærefokus?

Jeg har et stort ønske om å blogge mer.

Jeg ville jo ikke vært en “tradisjonell” mammablogger, om man skal kalle det det? Ting jeg er opptatt av er jo bæring, tilknytning, babytegn, amming, gjenbruk og bærekraft. Kanskje finnes det en hel del blogger om dette allerede som ikke jeg vet om? Så nå skriver jeg dette for å tenke litt høyt med dere som titter innom og følger Bærelykke. Er det interesse for mer mammaliv og historier fra meg?

I mitt forholdsvis korte mammaliv har jeg allikevel opplevd en mange fine ting og en god del vanskelige ting.

Jeg har lenge lurt på om jeg skal dele dette. Mange av tingene er saker jeg syns absolutt burde prates mer om.

Ting som er tabu. Ting du ikke hører om så ofte. Ting jeg syns er viktig at noen snakker om,

men skal det være meg..?

Er det noen som vil høre hva jeg har opplevd? Om mine historier og erfaringer?

Er det egentlig noen som er interessert i å lese eller høre hva jeg har å si?

Hittil føler jeg at jeg kanskje har holdt meg selv litt i bakgrunnen her på bloggen, og heller løftet andre frem og vist dem frem. Noe jeg syns har vært så flott og jeg er så takknemlig for å ha fått lov til å gjøre det. Det er noe jeg gjerne vil fortsette med! For det finnes så mange fine mammaer og pappaer der ute! Som gjør så mye bra!

MEN når jeg ønsker å dele noe selv dukker slike tanker opp:

Du er ikke bra nok. Du kan ikke nok. Du er ikke viktig.

Tanker jeg vet at jeg egentlig ikke burde bry meg om.

For om jeg snakket om tingene jeg har opplevd..

Kanskje det kan hjelpe noen andre? Kanskje redde noen andre? Kanskje trøste noen andre?

Og det er jo derfor jeg ønsker å blogge, for å dele og for å bygge andre opp.

Jeg hører gjerne fra deg som leser dette.

Hva vil DU egentlig lese om på en mammablogg eller bæreblogg?

I morgen har jeg en høstgave til dere som leser bloggen så titt gjerne innom for det i morgen ?

God natt

Christina ?

12 Comments

 • Thea Elisabeth Vasstveit

  Jeg tenker at vanskelige ting aldri kan snakkes i hjel. Det er viktig å også dele slike ting, sånne t det ikke bare er regnbuer og enhjørninger. Og kanskje er det koen som går igjennom noe lignende som kan finne trøst i at man ikke er alene ?

  • Christina Eng Hauge

   Helt enig! Livet er varierende og det må vi som blogger også kunne vise ? Tusen takk for kommentaren din ?

 • Maria Johnsen

  Hei Christina ? Jeg syns bestandig det er fint å komme inn på bloggen din. Hvis du vil dele både positive og mindre enkle sider rundt det å være mamma eller forelder syns jeg det er kjempeflott. Det er ikke bare bare å være forelder, og det kan være fint for mange (meg selv inkludert) å få lese om andres erfaringer om mamma/kone/forelderlivet. Både psykisk og fysisk kan det være være opp- og nedturer, og det bør det absolutt snakkes mer om. Klem.

 • Lily Bendigtsen

  Jeg vil lese en ærlig blogg! En blogg hvor fokuset er noe som faktisk betyr noe, noe som skriveren brenner for, og ikke bare blir betalt for å si. Jeg har lyst til å lese om personlige erfaringer, og det ekte Mammalivet! Stå på!

 • Ingvild

  Jeg vil gjerne at du fortsetter å blogge – både om fine ting og vanskelige ting. En blir sårbar når en deler, men det trengs at noen tør. Fortsett, for min del, for din egen del og for alle andre lesere som del 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *