Bærelykke,  Våre produkter

Nasjonalt bæretreff 2017

For en spennende helg det har vært på nasjonalt bæretreff i Oslo! Og så hyggelig å hilse på alle “kjente” fjes fra Facebook og alle dere andre jeg ikke har sett før. ? Jeg har virkelig satt pris på alle som har handlet, skravlet og tafset ? Utrolig koselig å bli litt bedre kjent med dere.

For en måned siden var jeg nær ved å trekke meg fra hele treffet. Det er et annet kapittel som jeg skal prøve å fortelle om en annen gang. Jeg er iallfall så glad for at jeg ikke gjorde det. I dag er det rett tilbake på jobb for min del, selv om det var vanskelig å stå opp når ringeklokka ringte kl 6. Så var det hyggelig å tenke på alle dere fine mammaene jeg har fått møtt i helgen!

Om ikke du var på treffet har jeg nå lagt ut restesalg på Facebook siden til Bærelykke. Der finner du mye av det jeg har igjen før jeg syr opp eller lager mer. De ligger som flere forskjellige innlegg rett på siden. I ettermiddag legger jeg ut to sjalvesker og flere smykker med sjalstoff, så følg med i kveld også! Her er noen bilder fra boden min på bæretreffet. Jeg rakk dessverre ikke ta så mye mer bilder, men det finnes mange fine i Facebook gruppen for bæretreffet! ?

Ønsker deg en super fin mandag, om du som meg måtte opp tidlig på jobb eller om minsten våknet kl 5. Eller kanskje du får sovet ut? Uansett tusen takk igjen for alle som slo av en prat og handlet og kom med gode ord! Det var så oppmuntrende!

Hvordan er din mandag?

Christina ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *