Babytegn,  Mammaliv

Men hvilke babytegn skal jeg begynne med da?

Dette spørsmålet får jeg veldig ofte!
Så om du har tenkt akkurat det samme så er du ikke alene. ?

For hvilke tegn skal man begynne med da? Det finnes jo en hel verden av tegn, ikke sant?

Et helt språk ligger jo bak tegnene vi bruker! Som du kanskje har hørt meg si før så låner vi tegn fra Norsk tegnspråk når vi bruker babytegn.

Mange har fått øynene opp for babytegn. Jeg merker større pågang og får stadig flere spørsmål og jeg bare digger det!

Altså er det noe jeg virkelig brenner for så er det kommunikasjon! Og det er ikke fordi jeg alltid syns det er lett. Absolutt ikke. Det kan være veldig utfordrende her hjemme med 4-åringen fortsatt. Dette er jo en helt annen fase enn med babyer og toddlere, med andre kommunikasjons utfordringer. Og heldigvis blir vi aldri utlært på våre egne barn! De vil stadig overraske oss, utvikle seg og lære. <3

Jeg vet allikevel at vi sparte oss for mange unødvendige misforståelser da Leon var liten. Og nei, jeg skjønte ikke alltid hva han prøvde å si med babytegn. Noen ganger måtte jeg gjette meg frem eller så kunne det ta litt tid før jeg plutselig skjønte hvilket tegn han prøvde å gjøre, men vi hadde en dialog!

Det tror jeg mange foreldre savner! Kanskje du er en av dem?

 

Jeg syns også at det var utfordrende å velge hvilke babytegn jeg skulle bruke i starten. Jeg kunne jo nesten alle tegn siden jeg hadde studert tegnspråk, gått flere kurs og jobbet i barnehage med døve barn. Allikevel syns jeg det var utfordrende å bestemme meg for hvilke tegn vi skulle starte med.

 

Så derfor har jeg nå laga De ti første babytegnene til deg! Så du skal slippe å lure på hvilke babytegn du skal begynne med. Sånn at du kan komme i gang med en gang!

 

Ikke noe hokus pokus! Enkelt og greit De ti første babytegnene og hvordan bruke dem.

 

Ops! Ikke gå glipp av videoen!

Den er der fordi jeg vil at du skal lære deg dem skikkelig! ?

Del gjerne dette når du har fått De ti første babytegnene!
Det kan bety all verden for en annen familie!

De ti første babytegnene

Ønsker deg en GOD dag videre 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *