Bærelykke,  Tips og triks,  Våre produkter

Låne bærebaby?

Har du noen gang tenkt at du kunne trengt en baby å øve bæring med? Eller kanskje for å hjelpe noen andre og lære bort forskjellige knytinger? Nå har du sjansen 😉

I motsetning til de fleste vanlige dukker er denne ca på størrelse med en 3 måneder gammel baby, noe som kommer helt an på babyen selvfølgelig. Men denne har en naturlig størrelse som gjør det lettere å tørrtrene bæring med. En bæredukke kan være nyttig å ha for å øve seg på bæring og forskjellige knytinger og kanskje spesielt om du vil øve på ryggbæring.

Jeg syntes det var på sin plass at bærebukken fikk denne tøybleien. Eller hva syns du? 😉

Som dere ser er denne dukken for det meste laget av tøy, noe som gjør den fleksibel og den er formet for å bli båret(bært) slik som en vanlig baby. I tillegg veier den hele 5 kg. Noe som gjør den til en fin øvingsdukke. Den er ikke hjemmelaget, men produsert som en bæredukke.

Nå kan du altså få låne denne dukken av meg på bærelykke. Den passer perfekt til å ha med på bæretreff, på workshop, til fotografering eller om du lager bærevideoer 🙂

Det koster 100 kr dagen for å låne bæredukka, med depositum på 500 kr som du får tilbake ved betaling. Den kan hentes i Oslo-området og jeg kan gjøre spesialavtaler om du bor lenger unna og ønsker å få den sendt. Du får også låne med alt tøyet som er vist på bildene om du ønsker det.

Ta kontakt på telefon: 91613834 eller via Facebook siden vår for å booke bæredukken.

Christina <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *