Familie,  Mammaliv

Kjære NRK vi trenger dere nå!

Kjære @nrk og @nrksuper.
Vi trenger dere nå!

Jeg har savna det siden jeg ble mor selv, men det er nå! Særlig nå! Vi hadde trengt et live lørdagsbarnetv program som kykelikokos! Noe morsomt og lærerikt for hele familien, en motivasjon til å stå opp tidlig lørdagsmorgen. For uten om barn som hopper på oss med fulle bleier. Noe som gjør at vi får lørdagsfølelse. For er det noe vi trenger nå så er det lørdagsfølelse. Og da hjelper det lite med det samme tegneseriemaratonet dere kjører hver dag.

Dere skal ha ros for vikartimen dere har kjørt i gang i ukedagene den siste tiden. Men nå er det lørdag har dere tatt fri, men vi har ikke fri og det er nå vi trenger dere mest!

Jeg vil ha Bowler, kykeliklemmetid og 815 493 00! Joda, jeg skjønner at det ikke er realistisk, men jeg ønsker meg noe som samler barnefamilier på lørdager. Noe vi kan glede oss til i uka. Noe som «alle» ser på. Noe som Leon kan snakke med venner om når de FaceTime sammen. For det er blitt hverdags i denne rare tiden!

Hjelp oss å skille helg fra hverdag. For jeg ser ikke forskjell lenger!

Kom igjen! Dere klarer det @nrksuper 🙏🏻

Er du enig så kommenter gjerne 💛 kanskje vi blir hørt?

Bildet er frekt og freidig lånt fra Internett. Beklager jeg var trøtt og fant ikke på noe bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *