Hverdag

Jeg vant, jeg vant

Hva vant du nå da?

Vel, jeg pleier ikke å vinne noe.

Kanskje fordi jeg ikke deltar så ofte heller ? Det er veldig sjeldent jeg melder meg på Facebook eller Instagram konkurranser. For vinner man faktisk på dem? Føler ikke det ?

Men så fikk jeg opp en i feeden min her. Det sto noe sånt som: Vinn hjelp til å fornye stuen din. Og det kunne jo passe meg bra der jeg sto på trappa til å overta ny leilighet som i tillegg skulle pusses opp. Så jeg meldte meg på før jul og tenkte ikke stort mer over det.

Før jeg plutselig fikk melding i januar. “Du har vunnet” What!? Jeg? Vunnet? Skjer ikke, men joda. Så måtte jeg spole litt tilbake. Hva har jeg egentlig vunnet? Hjelp til å freshe opp stua, men hva vil det si?

Jo, det jeg vant var fire timer med Luado hjelp. Jeg hadde aldri hørt om Luado før, men det er altså en app hvor folk kan legge inn en profil og tilby småjobber. Du kan også søke om småjobber du trenger å få utført. Appen var veldig oversiktlig og fin og enkel å bruke.

Det andre vi vant var interiørveiledning. Noe jeg følte jeg kanskje ikke egentlig trengte, hehe. Vi hadde jo bestemt oss for farger, sofa og en del andre store valg var tatt. Pluss at jeg syns jo jeg har estetisk sans og utdanning innen for estetikk selv. ? Men jeg tenkte at dette tar jeg imot med åpne armer. Og kanskje de har noen gode ideer som jeg ikke hadde tenkt på eller kunne hjelpe med noen valg vi har stått fast på.

Interiørveiledningen var med Ella på stell og da de kom til leiligheten var det fortsatt ganske kaos her. ? Noen få møbler, ingenting var flyttet og verktøy og materialer lå fortsatt rundt omrking, men fargene på veggene og det meste var klart, bare dette oppussingskaoset igjen. Og de var så fine med masse gode ideer og lyttet godt til mine tanker og ideer. Jeg følte virkelig at de forsto meg, vår stil og våre ønsker. Vi fikk snakket oss igjennom flere av rommene den tiden de var her. Noe som var veldig nyttig for meg.

Det var jo ikke bare stua jeg hadde noen ting jeg var usikker på i. F.eks hadde vi en tanke om å ha senga vår under vinduet. Siden det ville passet sånn på hovedsoverommet, for å få mest mulig ut av rommet. Dette anbefalte de ikke pga trekk bla. Og vi målte og sjekket hvordan alternative løsninger ville bli. For å si det sånn så ente ikke senga under vinduet, noe jeg tror var veldig lurt! Jeg har googla meg frem til at det jo er litt dårlig “feng shui” også ?

Damene i Ella på stell

Så faktisk var det veldig nyttig og ikke minst hyggelig med Ella på stell på besøk. Det var også veldig fint å få bekreftelse og “tommel opp” på en del valg jeg har vært usikker på. Kjente på en selvtillitsboost interiørmessig når de var enig i mine valg og hadde trua på det ?

Luado timene valgte vi å bruke på å få ei til å vaske leiligheten. Det var helt nydelig, etter å ha pussa opp trengtes det jo så klart å få dratt over alle flater og vasket. Men når man i tillegg skal pakke og flytte på kort tid var det veldig verdifullt å få noen andre til å vaske. Kommer absolutt til å teste ut Luado igjen om vi trenger mer småhjelp ☺️

Så alt i alt var det en veldig nyttig premie. Som kom til veldig rett tid! ?

Har du prøvd Luado eller kunne tenkt deg å få interiørveiledning? ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *