Hverdag,  Mammaliv

Jeg kan ikke tro at vi gjorde det!

Vi har gjort det igjen! Og jeg kan virkelig ikke tro det. Det er godt over 4 år siden sist og det føltes nesten like absurd ut da som nå. Bare at denne gangen gjorde vi det alene, uten hjelp av megler.

Vi har kjøpt oss leilighet!

Jeg må gjenta det for meg selv en gang til for jeg skjønner det ikke helt.

Vi har tittet lenge og drømt om et eget sted igjen. Leilighet i sentrum og nærheten av her vi bor nå og barnehage og jobber. Eller hus med hage ute i bygda et sted for så å pendle inn til jobber? Ingen av delene har vi landet på. Ingen av delene har vært helt rett.

Så har vi begge kjent på presset rundt at Leon begynner å bli stor. MÅ vi virkelig tenke på skolegang…? Ja, det er faktisk bare 1,5 år igjen i barnehagen. Det er helt absurd!

Vi bor vi fint her vi bor nå, stor leilighet og alt vi trenger, men det er ikke vårt! Vi klarer ikke å gjøre det til vårt heller. Vi er i limbo, vi har bare mellomlanda her. Vi må videre en gang, det tror jeg til og med Leon har følt på. Men når og hvor har vi ikke funnet ut.

Så plutselig dukket denne muligheten opp. På det dårligste tidspunktet egentlig. Privatvisning dagen før og budgivning morgenen etter. To minutter før legetimen på riksen hadde vi kjøpt leilighet! Jeg kan ikke tro at vi gjorde det. Vi gjorde det faktisk!

“Jeg tror du har adenomyose…” sa legen. En helt annen historie…

Det ble mye på en gang kan du si! Jeg bearbeider det fortsatt både det ene og det andre! Alt skjedde så fort og på en gang, men jeg vil tro at dette blir bra og at dette blir rett! Så kanskje det er her vi skal “ende opp”? Hvem vet? Vi skal iallfall slå oss til ro for en god stund! Og DET ser jeg frem til!

I VÅR leilighet ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *