Baby,  Mammaliv

Jeg fullammer ikke lenger 😭

Jeg fullammer ikke lenger 😭

Eller altså, han dier jo fortsatt mest. Absolutt mest. Melk skal jo være hovednæring første leveår.

Men vi har begynt med smaksprøver, så smått, så smått. Ikke nok til å bli mett av. Det er jo heller ikke meningen nå. Nå skal han lære, smake og prøve mat.

Også er det sånn at i det vi begynner med smaksprøver så heter det altså ikke fullamming lenger.

Merkelig syns noen kanskje? Kanskje sårt for noen(🙋🏻‍♀️). Men begrepet fullamming er rett og slett om man kun gir morsmelk. 🤷🏻‍♀️

Det føles kanskje ikke så nøye hvordan man bruker begrepet. Men i noen tilfeller, i kontakt med lege ang barnet eller mors helse, så kan dette være en viktig detalj. Om man fullammer eller ikke.

Og da er det bare sånn da at om man kun gir en flakse mme ved siden av eller barnet har begynt med smaksprøver så fullammer man ikke lenger.

Helt ærlig syns jeg det er litt trist, at en epoke er over. 😭💛 men vi fullammet til 6 måneder og det var målet. At jeg fikk den sjansen denne gangen er jeg veldig glad for. Det har delvis vært strevsomt og utfordrende, men verdt det for oss.

Også er det heldigvis sånn at det blir folk av alle, enten de er fullammet eller delvis ammet eller flaskebarn. Og hver mor og familie må finne ut hva som er viktigst og riktig for seg. Det kan verken jeg, helsepersonell eller mammapoliti fortelle deg.💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *