Mammaliv

Jeg fikk helt hetta!

Vi har satt oss til rette på flyet, fant frem bok, kryssord og drikke. Klar for litt over to timer i lufta. I det vi skal lette tuller vi litt om kullsyre og trykk på fly. Det har vi begge lært på den harde måten, man må ha åpna flaska før man letter. Ellers blir det mini-eksplosjon!

Så får jeg hetta! Jeg har jo menskopp… Med vakuum og hele pakka.. Hvordan går detta!? Flyet er på vei bortover rullebanen så jeg rekker hverken Google eller å søke i Facebook gruppa for menskopp og tøybind(Ja, den finnes!). Shit! Vanligvis er jeg mest redd for å få vondt i øret, noe jeg pleier å ha. Å da snakker vi ikke vanlig dott i øret. Skikkelig smerter. Men nå får jeg koppangst i steden! Hva skjer nå?

Jeg holder pusten på vei opp. Sier til meg selv: «Det går bra, det går bra, DET GÅR BRA!!!»

Vi er oppe. Jeg merka ikke så mye til det. Tror jeg, eller? Vent litt!

Jeg må google! Logger på flyets nettverk. «Dere er velkomne til å bruke flyets wifi når lyset med setebeltet slåes av» sa kapteinen. Bulls*** tenker jeg. Det virker jo ikke. Og jeg trenger å finne ut om noen har dødd av å fly med menskopp! Det er jo sikkert noen!!? Kanskje en i USA eller noe? Overdramatisk? Skjønner ikke. Jeg har ikke råd til å miste livmora heller. Krisemaksimering!!! Kommer meg ikke inn på Facebook heller ikke Google. Hvor er kvinneguiden når jeg trenger den!?

Jeg må på do. Sånn skikkelig masse.. Og når man har født og hatt fødselsskade og hele pakka så betyr det, NÅ! Må bare komme meg forbi mannen min og fremmed fransk dame. Føler meg SÅ til bry, men sjenanse og høflighet til side! Her skal blæra tømmes! Kommer meg på do og får letta på trykket.

Var det bare det? Var det derfor jeg hadde litt vondt? Var det bare resultat av å bælme en stor latte og en juice før avgang? Jeg er letta, det føltes så mye bedre! Så vi overlevde både jeg og livmora. Fjoh!!! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *