Baby,  Babytegn,  Mammaliv

Hvordan bruke babytegn?

Bildet du ser over er fra en video av meg og Adam. Adam er tydelig misfornøyd, “klager” og kaver med armer og ben. Jeg spør om han vil ha melk, med stemme og tegn, han oppfatter hva jeg sier og søker mot brystet. Jeg gir han brystet, kavingen gir seg og han roer seg.

Hvordan vi bruker babytegn med babyene er noe av det vi snakker mye om i Babysnakk kurset. Det finnes flere ulike metoder for å bruke babytegn, dette er en av de.

Det jeg ser igjen og igjen er at foreldre ønsker å bruke babytegn og starter med friskt mot. Men så lar resultatene vente på seg. De lærer seg kanskje mange babytegn, men babyene responderer ikke slik foreldrene ønsker. Her finnes det like mange varianter som det finnes babyer.

Ofte holder det nemlig ikke å bare bruke babytegn med tale. Noen ganger må vi lokke det frem fra babyene. Til og med da jeg som kunne tegnspråk begynte med tegn med min baby for 6 år siden forsto jeg ikke hvordan jeg skulle få han til å begynne selv bare med å bruke tegn. Jeg hadde ikke alle triksene jeg har nå.

Disse teknikkene og “hemmelige” triksene for å lokke frem tegnene hos babyene lærer jeg deg i Babysnakk kurset! Målet for kurset er at i løpet av tiden dere har tilgang på det vil din baby begynne å respondere og bruke babytegn selv!

Jeg vil så gjerne at dere skal lykkes med å bruke babytegn og oppleve hvor gøy det er å bli en del av babyens verden!

Påmeldingen for Babysnakk stenger 22.mars så meld deg på i dag.

Klikk her for påmelding og mer informasjon om Babysnakk

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *