Baby,  Barsel,  Bærelykke,  Hverdag,  Mammaliv

Hjelp som tiden raser av gårde!

7 uker allerede?

Wow! Så masse og så lite samtidig. Vi prøver hver dag å skynde oss langsomt. Virkelig nyte denne gangen. Noe jeg føler jeg gjør i større grad. Selv om det føles tungt noen ganger også. Noen dager føles “tomme” og litt ensomme. Så hjelper det på når kroppen blir mer helet og lille blir større og litt mer forutsigbar og vi kan gjøre litt mer. Møte litt folk og bli kjent med andre med babyer på samme alder.

Dagene fylles med amming, hud mot hud, frustrerte fruer, noen små turer ut og selvfølgelig masse bæring. Jeg er så glad for at jeg har med bærekunnskaper denne gangen. Det har vært en enorm ressurs for meg hittill. Det gjør hverdagen mer overlevbart. Jeg kan gi Adam nærhet og samtidig spare armer og rygg, slappe av eller få gjort litt.

Tenk at det var Adam vi har ventet på i 4 år. Det føles så uvirkelig at reisen har vært så lang og nå endelig og plutselig er han her.

Selvfølgelig er det ikke bare idyll og med en storebror sommar vært ene barn og ene barnebarn i 5 år er det utfordrende for oss alle at det nå er en liten en som krever mamma mye. Sakte men sikkert blir vi mer og mer vant til dette nye livet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *