Bærelykke,  Mammaliv,  Tips og triks

Endelig er snøen her!

(Delt med tillatelse av Anima Nathalie Vagari)

Ja, nå har snøen endelig kommet! Til glede for mange store og små, kanskje særlig de små. Jeg har jobbet et par år i barnehage og noe kjedeligere enn en kald vinter uten snø i barnehage vet jeg nesten ikke om. Men nå er den her og gjør vinteren og dagene bitte litt lysere.

Men en ting jeg virkelig ikke liker med snøen, særlig da jeg var i permisjon. Var hvor utrolig tungt det var å dytte rundt på barnevogna! Jeg oppdaget ikke bæring sånn skikkelig før sønnen min var rundt ett år. Så jeg har gått mye i tørr snø, blaut snø, kram snø, you name it. Så da jeg kom over disse bildene i en svensk bæregruppe, skjønte jeg at jeg har vært heldig. For dette har jeg aldri opplevd selv, i allefall ikke SÅ ekstremt! Det beskriver veldig godt hvorfor mange av oss foretrekker bæring fremfor vogn!

Og ja, det er mye lettere å bære i vinterføre enn å trille vogn! Med et godt ergonomisk bæretøy, en bærejakke og brodder om det er glatt. Værre er det ikke.

Håper dere også liker bildene? De ga iallefall meg en god latter!

Også håper jeg at dere koser dere med det lille av vinter vi nå har fått. Uansett om dere bærer eller triller vogn 🙂

Christina <3

Delt med tillatelse av Mia Siedlarek Rådqvist

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *