Bærelykke,  Mammaliv

En spennende måned!

April blir en spennende måned på bærelykke bloggen! Det er ikke en forsinket aprilspøk ?

I april blir det fire gjestebloggere som kommer innom bloggen for å skrive litt! Dette blir så spennende! 

Ei skal skrive om sin historie, som virkelig har vært tøff. Ei om spennende valg hun har tatt i forhold til bevissthet rundt bæring og tilknytning. Ei har gode sjaltips og triks og ei kommer til å lære oss mer om bærerelaterte ord og uttrykk! Her hadde jeg også mye å lære!

Jeg gleder meg veldig til å vise frem disse flotte damene og hva de vil dele med dere! Jeg tror det blir utrolig fint. Håper du følger med videre ? 


Foto: Leon 2,5 år ?

Som tidligere nevnt er det nå bestillingspause. Det er rett og slett fordi vi skal selge leiligheten og etterhvert flytte! ?Følg med så er det plutselig mulig å komme med bestillinger igjen! Jeg har mange ideer og mye jeg fortsatt har lyst til å lage. ❤


Er det noe du ønsker jeg skal skrive om? Komme med tips om eller vise hvordan man gjør? Noe du har lyst til å lære mer om eller se flere bilder av? Har du ris eller ros? 

Send meg gjerne en Mail: christinaenghauge@gmail.com eller send meg en melding til bærelykke på Facebook så svarer jeg deg der! Jeg vil gjerne høre fra deg som leser ? 

Også takker jeg for alle tilbakemeldinger som allerede har kommet. Det er så hyggelig å snakke med alle dere som skriver til meg ?

Christina ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *