DIY,  Tips og triks

DIY Sminkekost vaskebrett

Jeg har egentlig aldri vært SÅ opptatt av sminke og sånt, men har fått litt mer sansen for det siste året. Kanskje noe med å føle meg fresh selv om jeg ikke er det :p Jeg har også byttet ut mye av sminken til økologiske merker.

En av inspirasjonene når det gjelder sminke og som gjør at jeg syns det har blitt litt gøy er Ida Jonas på Snapchat. Ho er så flink og minner oss blant annet på når vi må huske å vaske kostene våre. 😉

Og her innrømmer jeg gjerne!

 

… Jeg har syndet…

 

Men nå er det slutt!

Jeg har sett flere bruke sminkekost vaskebrett(eller hva det heter) med mønster på, som gjør det lettere å vaske kostene grundig.

 

Men hvorfor kjøpe når man kan lage tenker jeg da!? #momhack!

 

Egentlig hadde jeg tenkt til å bruke en liten plast skjærefjøl som vi ikke trengte lenger, men den forsvant vist med loppelasset. Så da fant jeg isteden en boks jeg hadde til overs i passe størrelse. Den er fra Clas Ohlson.

Det jeg syns var perfekt med å bruke en boks isteden for fjøl er at jeg ikke trenger å bruke like mye vann siden det samler seg i boksen. Også kan jeg selvfølgelig oppbevare kostene i boksen. 😀

Hvordan: Finn en passende boks eller plastfjøl, limpistol og lim. Lag ulike mønster inni boksen eller på fjøla; prikker, streker, bølger, zig zag, og rutemønster brukte jeg.

Jeg har tidligere hatt glitter lim i limpistolen min, derfor litt glittrende mønster ;p

Når limet er stivnet er det bare å vaske i vei! Jeg brukte min berømte gallesåpe som også er fra Clas, men shampoo eller håndsåpe vil også funke bra 🙂

 

Utrolig digg å se hvor rene og fine de blir og ennå mer gøy å bruke de neste gang. Husk å tørke de med busten ned slik at ikke det samler seg vann inni der, da kan de begynne å røyte.

 

Vil du prøve dette!?
Kommenter under 🙂

 

     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *