DIY,  Mammaliv,  Tips og triks

DIY eplechips 💛

Jeg kjører på med ny DIY søndag og håper du liker det? ☺️

Det er rett og slett hjemmelagde eplechips som jeg ganske tilfeldig fikk for meg å lage sist helg.

Jeg hadde kjøpt inn en stor pose med norske epler som hadde begynt å bli myke. Så de var perfekte til å lage eplechips av.

Vi bruker det som matpakkesnack blant annet, super digg og med et dryss kanel får jeg til og med julestemning. Noe som passer bra siden vi hadde første snøbygene i Oslo i går 😊

Jeg brukte små utstikkere fra søstrene grene til å fjerne kjernehuset. Du kan fint la det være og kun fjerne stenene, men jeg syns det er greit å fjerne de da det kan være leit å tygge for de små.

Stek skivene i ovnen på 80 grader med en sleiv stående i døra i 6 timer, snu de en gang i løpet av steketiden. Steketid vil avhenge av hvor tykke de er så test litt etterhvert.

La de kjøle seg ned og ha de i en boks klare for hverdagskos eller matboksen 💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *