Hverdag,  Mammaliv,  Psykisk helse

Det er ingen som bryr seg!

I dag tidlig startet jeg dagen med å ordne meg etter at gutta hadde dratt i barnehagen. Stelte meg opp på badet for å sminke meg og satt på et par snap storyer jeg liker å følge med på. En av de som dukket opp var Yummimummi – Veronica. Hvor hun snakket om Kristin Gjelsvik som snakket om Sophie Elise. *puh* hang du med på den!? ?

Vel! Poenget var at sist nevnte hadde delt i ett blogginnlegg og på en podkast om noen komplekset hun hadde. Noe Kristin kommenterte i en video.

Du har kanskje fått det med deg? De dreide seg om komplekser for høyt hårfeste… Bak øret! BAK øret.. Jah. Kristin nevner også en annen blogger som hadde kompleks og delte ang tannkjøttet sitt. Jeg digger Kristin og Veronica og at de står som motparter til slik bloggkultur.

Og jeg kjente at dette engasjerte meg og!Derfor delte jeg dette bildet på Instagram og Facebook tidligere i dag:

Under skrev jeg:

Før du scroller videre!

Bli med meg på et eksperiment.

Fortell meg hva du ser her?

Fortsettelse følger ?

•••

Vel, det var ikke helt meningen å fiske etter komplementer, men dette er noen av kommentarene som har rullet inn:

– Jeg ser DEG

– Vakker jente med et nydelig smil og vennlige øyne

– Jeg ser utstråling og våkne vakre øyne

– En vakker dame med et stort og fint smil

– Jeg ser ei nydelig jente med et hjerte av gull, nydelige holdninger og virkelig så vakker.

– Glødene øyne

– Nydelig smil og glød i kinna

Pluss mer, men jeg stopper der. Jeg blir jo rett som det er flau ? men poenget mitt er at det dere kunne ha sett var dette:

Høyt hårfeste! Dette har jeg hatt komplekser for i mange år og av den grunn hadde jeg pannelugg mesteparten av ungdomstiden og senere. Men ikke mer kompleks og ikke mer pannelugg(isåfall ville det vært fordi jeg savnet pannelugg ?).

Tannkjøtt! I lange baner! Når jeg smiler ordentlig ekte med hele meg, ja da er det jammen med alt jeg har av tannkjøtt også! Skal det hindre meg i å smile? Skal jeg ta botox i leppa? Nope!

Smilerynker og mørke ringer under øynene. Dette var det heller ingen som kommenterte, kanskje dere la merke til det likevel? ??‍♀️

Poenget er at: Ingen bryr seg!!!

Beklager å måtte si det det er ingen andre som egentlig bryr seg eller tenker over det du har som kompleks eller er flau over. Med mindre du deler det med resten av verden da, sånn som Sophie Elise og jeg nå har gjort. Forskjellen mellom oss er vel da at jeg bryr meg heller ikke lenger. Ikke om disse tingene!

Livet består av andre SÅ mye viktigere ting enn høyt hårfeste bak ørene eller andre steder eller tannkjøtt herfra til evigheten!

Jeg er ikke en stor influenser med mange tusen følgere, men jeg håper dere trofaste som er med og særlig om det er noen av dere som er i tenårene husker dette. Du trenger ikke å endre utseende ditt! Du er flott sånn du er! Jeg er flott sånn jeg er. Jeg er på ingen måte perfekt og ja, jeg har også komplekser. Selv om de kanskje har endret seg med årene. Men husk at det er bare du som bryr deg om dine komplekser. Så prøv å ikke plage deg selv med de ? Det prøver jeg.

Og en siste ting, komplekser for høyt hårfeste? Sjekk hva jeg har da! En helt skalla liten flekk på hver side av hodet! Slå den du! Kompleks? Nope, ikke nå lenger! Det er bare sånn jeg er ?

3 Comments

  • Anette

    Å tusen takk!! Trengte å lese dette innlegget! Søkte på nettet etter damer med lite hårvekst ved hårfestet, har det nemlig selv.. og lurte på om jeg skulle gjøre noe med det. Så ditt innlegg, og når man ser bilder og leser det du skriver får man mer selvtillit og tenker at det er vanlig å se sånn ut. 🙂 Ingen er perfekte, men samtidig er det digg å lese om at man skal være som man er og elske det! IKKE alltid gjøre noe med det. Takk for ar du ga meg litt mer selvtillit ikveld. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *