Bærekraft,  Graviditet,  Hverdag,  Mammaliv

Dagen før dagen

Dagen før dagen!
Nope, slapp av! Det er hverken 16.mai eller lille julaften…

Det er dagen før dagen vi skal kjøre til Voss, for konfirmasjon på lørdag!
Fem stk i en bil i ett strekk, blant de fem; to hofteopererte, en gravid og en 4,5 åring.

Drømmesituasjon 😜

Nå er det lenge siden sist vi kjørte så langt på en dag med Leon. Vi har gjerne delt opp turen litt eller lagt inn en overnatting om det er langt. Sist “lange” tur var da jeg og Leon kjørte til hytta i Sverige. Hele to timer!

Leon lurte på om ikke vi var fremme før vi i det hele tatt kom oss ut av Oslo gryta, litt usikker på om det sier mest om mammas kjørestil eller en 4,5 årings tålmodighet.

Men før en sånn dag på langtur føler jeg alltid at det er 1000 ting jeg skulle ha gjort!
Når Leon i tillegg er i bursdag til 18:30 så spiser det en del av kvelden. Altså, vi pleier å starte legging ca da 🤭

Det mest irriterende er kanskje at de tingene jeg skulle ha gjort er sånt som jeg bare har utsatt.
Sånn som å legge opp dressbuksa vi fant til Leon på loppemarked eller finne frem gravidsete til bilen. Ja, for det tror jeg ikke jeg har kvitta meg med.. Eller..? 🤔

Noen av tingene som jeg føler jeg burde ha gjort er ting som EGENTLIG ikke trengs å gjøres, som å vaske hele leiligheten og bake fylte horn til kjøreturen. Kjøpe inn nødproviant, lage gøyal spilleliste og skredder sy et aktivitetshefte for å holde nevnte 4,5 åring opptatt.

Men altså, jeg overdriver kanskje litt, for er det egentlig nødvendig? 😉

En ting jeg har fått fiksa er DVD-spiller til bil! Dette er noe jeg litt prinsippfast ikke har gått til innkjøp av tidligere da jeg er litt imot det. Så kjente jeg nå at for å overleve denne turen, så kryper jeg til korset! Nå er han tross alt større og dette blir en unntakstilstand.

Så vi fikk lånt oss denne DVD-spilleren, slik at det ikke skulle bli mas om film hver gang vi skal kjøre bil. For det har vel kanskje vært frykten min. Så da hun vi fikk låne av sier at vi kan FÅ den, ble jeg nesten stressa. “Neida!” sier jeg, men hun trengte den ikke lenger så det var ikke noe problem. Så jeg ender opp med å si jo, tusen takk, men jeg tror jeg kommer til å fortsette å fortelle Leon at vi KUN låner den 😛

For sikkerhetsskyld så ender den nok opp nedi boden til neste langtur. Samtidig så planlegger vi sørlandstur til sommeren. Så kanskje den ser dagenslys igjen da!? Uansett utrolig raust og veldig takknemlig. For jeg tror en film eller to vil hjelpe oss på denne bilturen! Så kanskje jeg klarer å slappe litt mer av, enn å være stressa for at han blir rastløs og utålmodig.

Jeg vil jo at vi alle fem i bilen skal ha en fin tur og opplevelse.

Både jeg og mannen er oppvokst med lange bilturer i Norge, noe vi begge syns er ganske ålreit egentlig. 🙂
Så vi ønsker jo at Leon også skal få den samme følelsen som vi har av å reise på lang biltur.

I dag dukket forresten min første gravidbukse(i dette svangerskapet) opp på døra! Siden jeg har kvittet meg med alt av gravidklær fra sist gang har jeg trålet Finn.no etter noe brukbart. Elsker Finn.no og “Meg til deg”!

Flere enn meg som handler brukt? 😄

Om du vil følge oss på vår tur i hælja så følg meg gjerne på Instagram story:

Følg på Instagram 💛

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *