Bærelykke,  Mammaliv,  Tips og triks

Caw caw!!!

Visste du at om du bærer i bæreselen “Tula” og noen roper “Tula in the wild” så skal du svare “CAW CAW!”

Hehe, kanskje ikke så mange som gjør det i Norge, men gøy om det blir mer vanlig. Blir jo veldig internt for de som har Tula, men tenk så komiske situasjoner! Jeg har dessverre ennå ikke opplevd det. Og lurer på om jeg hadde ropt tilbake om noen hadde ropt til meg på Stovner sist søndag. Men jeg hadde iallfall kommet i kontakt med vedkomne og muligens slått av en prat.

Det tilhører sjeldenhetene å få lov til å bære 2,5 åringen nå. Han skal aller helst gå selv. Og det er jo helt ok, så vil han gjerne bæres noen ganger. Men skal det skje i bæresele da? “Nei, mamma! Ikke bælesæla!” Nei, da skal han enten bæres på hofta mi eller aller helst på nakken til pappa. Og det er jo som regel veldig koselig og funker bra. Så lenge pappa er med, for jeg klarer ikke bære han på nakken eller gå med han på hofta over lang tid.

På søndag var vi på karnevalsgudstjeneste på jobben til pappa. Typisk midt i sovetiden, så vi tenkte egentlig å droppe dagduppen. Men da gudstjenesten var over, pinataen var slått i stykker og fastelavensbollene var fortært så jeg at den gutten trenger å sove litt. Siden vi hadde et stykke reise så tenkte jeg at småen og jeg kunne ta med bæreselen, ta trikk og tbane, så kunne han sove på ryggen i selen på tbanen.

Men småen hadde ikke tenkt å sitte i “bælesælen” han skulle gå selv til trikk og bane og iallfall sitte selv på banen. Så når vi kom frem så er det ca 15 min gåtur fra banen hjem til besteforeldrene. Han skulle fortsatt gå selv, men klarte så vidt å dra beina etter seg. Etter tre meter kaster han inn håndkle å vil sitte på ryggen. Klatrer pent opp og legger hodet på ryggen min med en gang jeg tar på bæreselen. Det kan virkelig være så koselig å bære litt større barn 🙂 Der hvilte han seg godt og sovnet 5 min før vi kom frem.

Med nydelig vær og nesten tørr asfalt var det et skikkelig bærelykke øyeblikk! Med vellykket transfer da vi kom frem. Vi har brukt Tula toddler ganske lenge nå og hadde før det gule, hvite og grå zigzag mønsteret. Så nå var jeg klar for litt forandring. Da dukket dette opp i en av de svenske kjøp og salg av bæretøy gruppene. Et lite tips om du er på utkikk etter Tula syns jeg de oftere dukker opp i de svenske gruppene enn i den norske kjøp og salg av bæretøy gruppa. Da er det kanskje det er du som blir ropt “Tula in the wild” til en gang! Husker du hva du skal svare da? 😉

Er den ikke fin!? På søndag tenkte jeg å tipse dere om hvordan jeg pleier å brette sammen Tulaen min for at den skal bli så kompakt som mulig. Så følg med! Jeg har fått spørsmål om hvordan man kan følge bloggen, en måte er å legge igjen en kommentar og huke av for “Varsle meg om nye innlegg via epost”

Del gjerne ditt beste bærelykke øyeblikk som kommentar her! 😀

Christina <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *