Fødsel,  Graviditet,  Mammaliv

Babyshower!

Helt ærlig trodde jeg ikke det ville bli arrangert babyshower for meg denne gangen. Ikke fordi ikke venninnene ville gjort det, men hva er egentlig vanlig når man får nr to eller tre osv også for så vidt? Jeg viste ikke helt. Jeg har ikke så mange nære venninner som har fått mer enn et barn.

Så å forvente en babyshower gjorde jeg ikke, men grunnet på det gjorde jeg. Prøvde å spørre Eirik forsiktig også om han viste om noe. Så nå i august inviterte ei venninne flere av oss jentene på kake hjemme hos seg siden de hadde pusset litt opp og hun ville vise frem leiligheten. Det eneste som kunne vært mistenksomt var at hun inviterte i veldig lang tid i forveien, men det tenkte ikke jeg på. Hun er god på planlegging og være ute i god tid 😉

Først et par dager tidligere begynner tanken å slå meg; Kan det være.. At… Det er vel ikke babyshower..? Nei, jeg kunne jo ikke tenke det! SÅ flaut om jeg hadde kommet dit og forventet at det var babyshower også var det ikke det. Da hadde jeg følt meg passe tåpelig. Selv om ingen kanskje hadde skjønt det så hadde det vært pinlig.

Det kan jo nevnes at da jeg spurte Eirik rett ut noen dager før så var smilet hans vanskelig å mistolke, men likevel ville jeg ikke forvente noe da jeg kom dit.

Men da jeg kom frem så sto jo de fineste jentene der og ønsket meg velkommen til babyshower. Det var veldig stas, og ja, jeg ble litt satt ut. Såpass at jeg har ca bare tre bilder og en boomerang fra det hele! Ikke et eneste bilde av meg selv der. Haha, så toppblogger blir jeg kanskje aldri ;p

Så var det ikke det som var det viktigste heller, det hyggeligste var jo bare å få være med jentene spise digg kake(fra Oslo raw) og det andre de hadde ordnet istand.

Gjettekonkurranse måtte så klart til! Gøy å se og høre hva de tror ang navn, utseende, når han blir født, vekt og slikt.

Og de hadde virkelig laget babyshower i min “ånd”. Denne gangen var det altså ingen bleiekake(Siden vi satser på tøybleier) pluss at de hadde slått seg sammen og ordnet en spleise gave! Love it! Fikk gavekort og det var jo perfekt, så kunne jeg handle inn noen ting jeg vet jeg trenger.

Hva det ble får dere se senere 😉

Det ble iallfall en veldig koselig ettermiddag med de fine venninnene mine 🙂

 

Har noen arrangert babyshower for deg?
Eller har du hatt en alternativ variant? Hvordan var det? 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *