Baby,  Bærelykke,  Bæring,  Mammaliv

Babyen gråter i bæretøyet!

«Babyen min gråter i bæretøyet, jeg tror ikke han liker det» dette eller en variant av denne har jeg sett mange ganger i bæregruppene. Vel, babyen min gråter også i bæretøy noen ganger. Det betyr ikke nødvendigvis at han ikke liker bæretøyet eller å bli båret.

Grunnen til hvorfor babyer gråter i bæretøy kan være så mangt. Og da er det en ting som gjelder. Som ellers også når babyen gråter, eliminasjonsmetoden. Er han sulten og trenger å mates? Er det en rap som skal ut? Vondt i magen? Våt bleie? Overtrøtt og klarer ikke finne roen?

Adam her var både sulten og trøtt, da er det bare pupp som gjelder. Eller er grunnen at babyen faktisk har det ubehagelig i bæretøyet? Det kan være noe som klemmer et sted? Kanskje han bare vil snu hodet?

Poenget er at det er mange grunner til hvorfor en baby gråter i bæretøyet. Det betyr ikke nødvendigvis at han eller hun ikke liker det. Det betyr heller ikke at du skal gi opp å bære. Kanskje det bare har vært feil tidspunkt å bære på, eller at dere ikke har det optimale bæretøyet for dere.

Prøv igjen. Kanskje det bare var en våt bleie? Om du mistenker at det er bæretøyet så juster og sjekk med erfarne bærere eller bæreveiledere. Kanskje de kan se noe som kan endres slik at dere begge kan kose dere med bæringen. 🤱🏻💛

 

Oversikt over bæreveiledere i Norge finner du her:

Bæreveiledere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *