Bæring,  Familie,  Mammaliv,  Psykisk helse

Annerledes påsken 2020

Hver dag deler jeg minst et bilde eller video med dere på veggen eller feeden. Jeg prøver å være forutsigbar sånn sett. Jeg tenker en del over hva jeg deler, slenger ikke bare ut noe. Jeg vil at du skal sitte igjen med noe fra det jeg deler. Ikke bare sånn: se hva jeg har spist eller gjort bilde. Jeg vil at du skal føle noe, lære noe, få noe tilbake for å følge meg. For jeg setter sånn pris på at akkurat du gjør det.

Men i dag føles det annerledes. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle dele.

Jeg kunne delt bilde av deilig fersk bakst vi fikk på døra tidlig om morgen fra Daglig brød, men sannheten er at vi endte opp med å mase om at Leon skulle spise selv om brødet er helt fantastisk godt.

Jeg kunne delt idyll bilde av kakao, kanelboller og brettspill, men sannheten er at vi kjefta og krangla i en time før bildet ble tatt.

Jeg kunne delt bilde av at vi laget hjemmelaget påskemarsipan med sjokolade og strøssel, men sannheten er at det ikke var en veldig lystbetont aktivitet.

Jeg kunne delt bilde av middagen som var kylling, ris og salat og skrevet noe morsomt som «påskekyllingen er servert» for å få deg til å le. Men sannheten er at jeg følte jeg slang i meg maten før Adam også ville ha mat.

Jeg kunne også ha delt bilde av hele familien i sofaen med dyne og påskefilm på tv-en og påskeegg med godis i fanget til kvelds. Men sannheten er at jeg satt på badet og gråt de første 20 minuttene av filmen.

Så jeg ender opp med å dele dette. Et påskegult sjal, en god dose sannhet og ønsker deg, uansett hvordan din dag har vært. En så god påske videre som mulig. I morgen, kanskje blir en ennå bedre dag. Hvem vet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *