Bærelykke

3 år siden…

Dette bildet dukket opp på Facebook feeden min i dag tidlig. Jeg kan ikke skjønne at det er hele 3 år siden. Og at han har blitt en så stor gutt, til og med begynt på storebarnsavdeling i Bhg! Så merkelig.

Syns jo også det er festlig å se hvordan jeg har knytt opp. Hehe.. I dag har jeg mange råd jeg ville gitt meg selv som nybakt mor. Sånn er det nok for de fleste av oss. Men vi kan jo ikke annet enn å gjøre så godt vi kan der og da, for så å lære av det til senere. Kanskje vi da kan hjelpe noen andre.

Det håper jeg iallfall at jeg får muligheten til å gjøre. I september skal jeg på bæreveilederkurs, for å kunne bli bæreveileder. Det både gleder og gruer jeg meg til. Det blir utrolig spennende. Men også at stort ansvar om man skal praktisere som veileder. Blir gøy å lære mer og treffe de andre fine bæremammaene på kurset! Og jeg skulle så gjerne hatt meg selv for 3 år siden som kunde. Slik at jeg kunne gitt meg selv de gode rådene jeg har nå ?

Hvilke råd ville du gitt deg selv som nybakt mor om du kunne? ?

Ps: Ikke lær av knytingen på bildet. Trenger du tips om hvordan bruke bæresjal eller bæreseler eller annet? Sjekk ut Bærehjelpen på Facebook. ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *